Skip links

H Dingo μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας “IFITT”

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι η Dingo Marketing Team είναι πλέον και μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας για την Τεχνολογία του Internet και τον Τουρισμό (International Federation for IT and Travel & Tourism – IFITT).
Σκοπός του IFITT είναι η έρευνα και η μελέτη των εφαρμογών, των βέλτιστων πρακτικών αλλά και των μεθόδων ενσωμάτωσης των νέων τεχνολογιών στη βιομηχανία του τουρισμού. Μέσα από το ερευνητικό έργο αλλά και την επιμόρφωση των μελών του ο IFITT προσδοκά να βελτιώσει το υφιστάμενο τουριστικό δυτικό μοντέλο, μέσω σύγχρονων τεχνολογικών εργαλείων.
H Dingo Marketing Team διαθέτει πλέον πρόσβαση σε μια τεράστια βάση ερευνών, μελετών και αρθρογραφίας πάνω στο αντικείμενο του τουρισμού και των νέων τεχνολογιών. Εξίσου σημαντική είναι και η δυνατότητα συμμετοχής μας σε workgroups και think tanks όπου μπορούμε να ανταλλάξουμε σκέψεις και απόψεις με κάποιους από τους πιο έγκριτους διεθνώς επαγγελματίες και επιστήμονες του internet και του τουρισμού.
Η αγορά του τουρισμού είναι μια ταχέως μεταβαλλόμενη αγορά, όσο και αυτή του internet. Στόχος μας είναι η συνεχής εκπαίδευση, έρευνα και εξειδίκευση πάνω στα συγκεκριμένα αντικείμενα ώστε να είμαστε σε θέση να συμβουλεύουμε τους πελάτες μας σωστά και έγκυρα αναφορικά με τη στρατηγική και την επικοινωνία της επιχείρησης τους.

This website uses cookies to improve your web experience.
Explore
Drag