Skip links

Καιρός να δεις την Προβολή της Επιχείρησής σου ως Επένδυση!

 

Φέτος το καλοκαίρι είχαμε πολλές ευχάριστες εξελίξεις στη Dingo, οι οποίες προήλθαν από πελάτες μας. Ήταν αρκετές οι φορές που επικοινωνούσαν μαζί μας απλά και μόνο για να μας ενημερώσουν για την αύξηση που είδαν στον αριθμό των πελατών τους και στις πωλήσεις τους σε σχέση με την περυσινή χρονιά.

Εκτός από το γεγονός ότι αυτό μας χαροποίησε πολύ, μας έκανε να μελετήσουμε και να σκεφτούμε τους λόγους από τους οποίους προήλθε αυτή η αύξηση. Όταν κάτι δουλεύει, είναι καλό να το γνωρίζουμε ώστε να συνεχίσουμε να το εφαρμόζουμε.

 

Σε κάθε περίπτωση εντοπίσαμε ένα κοινό σημείο: Κάθε μία από αυτές τις επιχειρήσεις αποφάσισε να επενδύσει μέσα στους προηγούμενους μήνες στην προβολή της και να εφαρμόσει τα εργαλεία που θα βελτιώσουν την εικόνα της. Έτσι, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα τα αποτελέσματα άρχισαν να γίνονται εμφανή, με τους πελάτες να την εντοπίζουν και τελικά να αγοράζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

 

Φυσικά και από τη στιγμή που θα αποφασίσεις να επενδύσεις σε αυτή, υπάρχει κάποιο κόστος σε χρόνο και σε χρήματα. Αυτό που έχει όμως σημασία είναι πως, όταν γίνεται σωστά, αυτό το κόστος επιστρέφεται – και με το παραπάνω – σε νέες πωλήσεις και σε έσοδα.

 

Είναι ζωτικής σημασίας να κάνεις το καλύτερο δυνατό, ώστε να παρέχεις στους πελάτες σου προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Με αυτόν τον τρόπο είναι ευχαριστημένοι κι έχουν λόγο να σε προτιμήσουν ξανά και ξανά.

Για να συμβεί όμως αυτό χρειάζεται πρώτα να γνωρίσουν την ύπαρξή σου, αλλά και όλους τους λόγους για τους οποίους αξίζει να σε εμπιστευθούν. Εκεί είναι που παίρνει τη σκυτάλη η προβολή και τα εργαλεία του marketing που θα εφαρμόσεις.

Έτσι λοιπόν, με την ίδια λογική που αποφασίζεις να επενδύσεις στην ποιότητα της επιχείρησής σου, αξίζει να επενδύσεις και στην ποιότητα της προβολής της. Η δεύτερη επένδυση είναι που θα τονώσει τη δυναμική της πρώτης. Και οι δύο επενδύσεις συνεργατικά, θα σου φέρουν αυτό που επιθυμείς: Αύξηση των πωλήσεων, του τζίρου αλλά και της κερδοφορίας σου.

 

Μην περιμένεις μέχρι την τελευταία στιγμή! Οι καταναλωτές της αγοράς θα χρειαστούν τον χρόνο τους για να σε γνωρίσουν και να σε εμπιστευθούν, ώστε τελικά να επισκευθούν την επιχείρησή σου.

Προετοίμασε λοιπόν το έδαφος, δώσε χρόνο στην επιχείρησή σου να γίνει γνωστή στο καταναλωτικό της κοινό. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι σου να δώσεις και τον καλύτερό σου εαυτό.

Δεν είναι τυχαία αυτά που σου προτείνω. Οι πελάτες μας πίστεψαν στην αξία τους, αποφάσισαν να τα εφαρμόσουν και τώρα βλέπουν με ικανοποίηση τα στατιστικά της κερδοφορίας τους να τους χαμογελούν!

 
 
 

This website uses cookies to improve your web experience.
Explore
Drag