Skip links

Εκδήλωση για τον Προσβάσιμο Τουρισμό στη Ρόδο


Ο κλάδος του προσβάσιμου τουρισμού (accessible tourism) είναι ένας από τους πλέον ανερχόμενους με μεγάλο μερίδιο αγοράς αλλά και τεράστιο θετικό κοινωνικό αντίκτυπο. Παρόλα αυτά λίγοι γνωρίζουν τις προοπτικές της.
Με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση του κοινού της Ρόδου σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα, διοργανώνεται από την «Ασκληπειάδες Κοιν.Σ.Επ.», ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Προσβάσιμος Τουρισμός στη Ρόδο – Προκλήσεις και Προοπτικές», η οποία θα λάβει χώρα την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11:30 στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου με ελεύθερη είσοδο.
Στην εκδήλωση θα αναπτυχθούν θέματα όπως οι τάσεις της συγκεκριμένης αγοράς, ο κοινωνικός της αντίκτυπος της παροχής υπηρεσιών προσβάσιμου τουρισμού, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρίες στις διακοπές τους, καθώς και με ποιους τρόπους μπορούν αυτά να εξυπηρετηθούν καλύτερα από τους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου. Επιπλέον, θα λάβει χώρα η παρουσίαση της πρωτοβουλίας «Accessible Rhodes».
Στην εκδήλωση, τέλος, θα παρευρεθούν τοπικοί Φορείς καθώς και ο κ. Ιωάννης Βαρδακαστάνης, Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Φόρουμ ΑμεΑ και της Ε.Σ.ΑμεΑ, ενώ την εκδήλωση θα συντονίζει η δημοσιογράφος κα Μαίρη Φώτη.
Η εκδήλωση τελεί υπό τη στήριξη της Gem Travel και της Dingo Marketing Team, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τους. H Gem Travel, αποτελεί αφενός μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στη Ρόδο στον κλάδο του τουρισμού ενώ αντίστοιχα η Dingo Marketing Team έχει ασχοληθεί επιστάμενα σχετικά με την αγορά και το marketing που αφορά στον προσβάσιμο τουρισμό.

This website uses cookies to improve your web experience.
Explore
Drag