Skip links

Χρυσό Βραβείο στα W3 Awards

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Dingo Marketing Team έλαβε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Branded Entertainment-Commercials 2018, για το «animated video» που δημιούργησε για τις ανάγκες της ψηφιακής προβολής του Μαραθωνίου Ρόδου.

Το συγκεκριμένο βραβείο επιβεβαιώνει πώς το αποτέλεσμα της δουλειάς μας φτάνει ή και υπερβαίνει τα διεθνή standards του κλάδου.

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός, διοργανώνεται για 13 συνεχόμενα χρόνια και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους διεθνώς για τον κλάδο του marketing και της επικοινωνίας. Πιο συγκεκριμένα, τα φετινά W3 awards συγκέντρωσαν πάνω από 5.000 συμμετοχές από όλο τον κόσμο, ενώ ανάμεσα σε αυτούς που πήραν χρύσο βραβείο, εκτός από την εταιρία μας ήταν και οι: οι Nike, Audi, Kia,Hilton, Google, Deutche Welle, BlizzardmBloomberg και Qatar Airways.

Αυτό που σημαίνει για εμάς αυτή η διάκριση είναι ότι αυξάνουμε ακόμα περισσότερο τα standards μας, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τον πήχη, με σκοπό να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας, διεθνούς επιπέδου υπηρεσίες.

This website uses cookies to improve your web experience.
Explore
Drag