Skip links

Δυναμική Παρουσία της Dingo Marketing Team ως Εκθέτης στη 33η Philoxenia

 

Τη νέα της εφαρμογή για αύξηση θετικών σχολίων σε τουριστικές επιχειρήσεις παρουσίασε η Dingo Marketing Team στη 33η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στη ΔΕΘ.

H Νέα Εφαρμογή της Dingo Marketing Team για τη Διαχείριση Σχολίων στο Tripadvisor

Σκοπός της εφαρμογής είναι να συλλέγει κριτικές πελατών από τουριστικές επιχειρήσεις (ξενοδοχεία, εστιατόρια, εκδρομές κλπ), τις αξιολογεί και τις προωθεί για δημοσίευση στις γνωστές πλατφόρμες όπως Tripadvisor, Facebook κ.λπ. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση των θετικών κριτικών της επιχείρησης ώστε να “ανεβαίνει ψηλά” σε κατάταξη στις αντίστοιχες λίστες.

Παράδειγμα επιχείρησης που χρησιμοποίησε τη συγκεκριμένη εφαρμογή μπορείτε να δείτε εδώ

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3552″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Για τη συγκεκριμένη εφαρμογή εκδήλωσαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον με προθέσεις συνεργασίας, εταιρίες από την Γερμανία, την Πολωνία καθώς και ελληνικές εταιρίες που εστιάζονται στο χώρο του τουρισμού.
Παράλληλα, η εταιρία παρουσίασε στο ευρύ κοινό που επισκέφθηκε το περίπτερο της, ποσοστά επιτυχίας και αποτελέσματα από “projects” που ανέλαβε για μεγάλες τουριστικές επιχειρήσεις τη σεζόν που πέρασε.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

This website uses cookies to improve your web experience.
Explore
Drag