Skip links

Το Instagram και τα Facebook Ads δουλεύουν μαζί για την Προβολή της Επιχείρησής σου!

Το Instagram έχει μπει για τα καλά στη ζωή των χρηστών του Διαδικτύου. Έτσι, οι επιχειρήσεις απέκτησαν ακόμη ένα εργαλείο για να προσεγγίσουν τους πελάτες τους!

Σημαντικές Πληροφορίες για τους Χρήστες του Instagram.

Μέσα από το Instagram, η επιχείρηση έχει τη δυνατότητα να προσεγγίσει 400 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως! Από αυτούς, μόνο το 25% βρίσκεται στις Η.Π.Α. ενώ το υπόλοιπο 75% μοιράζεται στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου!
Κάτι ακόμη σημαντικό είναι ότι οι χρήστες αυτοί περνούν 21 λεπτά από την ημέρα τους στις πλατφόρμες του Instagram και του Facebook. Ταυτόχρονα, για κάθε 5 λεπτά που δαπανά ένας χρήστης στο κινητό του τηλέφωνο, το 1 λεπτό βρίσκεται σε αυτά τα Κοινωνικά Δίκτυα!
Τη δυναμική αυτή του Instagram αποφάσισε να την εκμεταλλευτεί και το Facebook, μέσα από τις διαφημίσεις που προσφέρει στις επιχειρήσεις.
Έτσι λοιπόν, τώρα πλέον μπορούμε και διαφημίζουμε την Επιχείρησή μας και στο Instagram!
Η αποτελεσματικότητα της διαφήμισης αυτής εμφανίζεται στο Infographic που σας ετοιμάσαμε και θα βρείτε στο τέλος της σελίδας. Τα στατιστικά που σας παρουσιάζονται προέρχονται από έρευνα που έγινε από το Facebook και το Instagram σε 700 χρήστες του Instagram. Όπως θα δείτε κι εσείς, η συνεργασία των δύο δημοφιλέστερων Κοινωνικών Δικτύων Παγκοσμίως μπορεί να χαρακτηρισθεί μάλλον επιτυχημένη!
Η έρευνα μας έδειξε ότι η αλληλεπίδραση των καταναλωτών στο Instagram με μία επιχείρηση μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον τους, ως προς τα διαφημιστικά μηνύματα, αλλά και να φέρει και απευθείας πωλήσεις! Αυτό δε θέλουμε άλλωστε από την προβολή μας;

Το Instagram και η Ελληνική Αγορά.

Σε αυτό το σημείο, σίγουρα αναρωτιέστε για το κατά πόσο αξίζει να διαφημισθείτε και στο Instagram, σα μία επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά.
Σε αυτή την απορία έχουμε να σας πούμε τα εξής!
Φυσικά και αξίζει. Οι Έλληνες που χρησιμοποιούν το Instagram αυξάνονται όλο και περισσότερο! Επομένως, εφόσον το κοινό σας βρίσκεται Online, έχετε πολλές πιθανότητες να βρείτε τους πελάτες σας και εκεί!

  • Παράλληλα, χρησιμοποιώντας τα εργαλεία του Facebook για την προβολή σας, έχετε αυτόματα τις ίδιες επιλογές στόχευσης και στο κοινό του Instagram.
  • Δημογραφικά Χαρακτηριστικά.
  • Τοποθεσία.
  • Ενδιαφέροντα και Τρόπους Συμπεριφοράς.
  • Δημιουργία Ομάδων Καταναλωτών που δραστηριοποιούνται στον Instagram και έχουν τα χαρακτηριστικά των πελατών σας. Αυτές οι Ομάδες Καταναλωτών είναι που θα δείξουν τελικά ενδιαφέρον και για αυτό που προσφέρετε στην Αγορά!

Σημαντική προϋπόθεση για να διαφημισθείτε στο Instagram, εφόσον δραστηριοποιείστε στην Ελλάδα, είναι να δώσετε λίγο περισσότερο χρόνο από την αρχή της καμπάνιας σας, έως την αύξηση των πωλήσεών σας από εκεί!
Το Instagram είναι ένα χρήσιμο εργαλείο, αλλά για να σας γνωρίσουν οι καταναλωτές και να δείξουν ενδιαφέρον για την επιχείρησή σας. Στη συνέχεια, μέσα από την επαναλαμβανόμενη προβολή και δραστηριότητά σας σε αυτό το Κοινωνικό Δίκτυο, θα έρθουν και οι πωλήσεις!
Μελετήστε το ακόλουθο Infographic σχετικά με τη συνεργασία των Facebook Ads και του Instagram κι εφόσον θεωρείτε ότι είναι κατάλληλο για εσάς, μην το σκεφτείτε και πολύ! Ξεκινήστε άμεσα!!
Dingo graphic about Instagram & Facebook Ads

This website uses cookies to improve your web experience.
Explore
Drag